15.06.2022

Pаботна посета на Универзитетот „Мајка Тереза“

Раководството на Даути Комерц, предводено од страна генералниот директор г-дин Џемаил Даути и Хамим Даути беше во работна посета на Универзитетот „Мајка Тереза“ и беа пречекани од новоизбраниот ректор, проф.д-р. Изет Зеќири.

Овој состанок стана платформа за да се разговара за теми поврзани со развојот и економските перипетии на земјата, придонесот на компаниите и реалниот сектор, како и влијанието и соработката меѓу академската заедница и реалниот сектор.

Даути Комерц продолжува да придонесува за интензивна соработка помеѓу нашата компанија и универзитетите!


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам