31.05.2022

Одбележувањето на Светскиот ден на храната

Почитувани,
Извршниот директор на Даути Комерц, г -дин Џемаил Даути, вчера учествуваше на одбележувањето на Светскиот ден на храната, во организација на Факултетот за Прехранбена Технологија и Исхрана на Универзитетот во Тетово.
Во овој настан, директорот Џемаил Даути имаше можност да ја претстави и даде својата визија за современите промени и можните предизвици во областа на храната.Компанијата Даути останува посветена системска соработка и поддршка на научните институции за поголем економски и социјален развој.


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам