20.09.2022

30 vite ne treg,Dauti Komerc - Xhemail Dauti | Emisioni Happy Day

Drejtori Gjeneral i kompanisë Dauti Komerc i ftuar ne emisionin Happy Day në televizionin Klan Maqedoni.

Kompania e njohur e distribuimit të mallrave të konsumit të gjerë “Dauti-Komerc”, këtë të ejte në hapsirat e saja në Saraj, do të shënojë 30-vjetorin e themelimit të saj si kompani. Me këtë rast do të organizoj një manifestim solemn, me një program të pasur artistik.

Në këtë evntë do të marin pjesë personalitete të komunitetit të biznesit nga rajoni I Ballkanit Perendimorë, personalitete që janë partner të kompanisë ‘Dauti-Komerc”, nga vendet e BE-së, përfaqësues të korit diplomatic të akredituar në vend, si dhe personalitete të jetës politike.

Ndërsa, mysafir special do të jetë presidenti i vendit Stevo Pendarovski, cili ka pasur një bashkpunim të mirë me kompaninë ‘Dauti-Komerc’, në sferën e humanizmit dhe do të ketë një fjalim motivues për komunitetin e biznesit në kohën e krizës ekonomike.

Me këtë rast, do të shfaqet filmi dokumentar që tregon historinë e themelimit dhe zhvillimit të kompanisë. Ndërkohë, që do të promovohet edhe monografia “30 VITE HISTORI SUKSESI”, e cila në detaje përshkruan zhvillimin e kompanisë nga ideja e deri te brendi lider në rajon sa i përket distribuimit të mallrave të konsumit të gjerë.

Më poshtë mund të ndiqni emisionin e plotë.


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам