05.08.2022

Систематски средби со нивните соработници во земјава и регионот.

Почитувани,
Раководството на Даути Комерц продолжува со систематски средби со нивните соработници во земјава и регионот.
Денеска имавме чест да имаме заеднички состанок со г-дин. Енри Скапи, менаџер за продажба во Даути Комерц- Драч,
каде му беше врачена благодарница и одредена парична вредност како симбол на нашата долгорочна соработка.
Менаџментот на Даути Комерц му се заблагодарува на г-дин Енри Скапи за неговата систематска работа, сериозност и доследност!


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам