05.08.2022

Работна посета на директорот на Агенцијата за инвестиции

Почитувани,
Денеска во седиштето на компанијата Даути Комерц, извршниот директор г. Џемаил Даути ја имаше честа во работна посета да го пречека директорот на Агенцијата за инвестиции г-дин Беким Емини.
Оваа средба овозможи двете страни да разговараат за можностите за соработка и взаемна институционална поддршка.
Му благодариме на г. Беким Емини за покажаната почит кон нашата компанија, Даути Комерц секогаш останува компанија и отворена платформа за кореспонденција и систематска соработка!


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам