05.08.2022

Претставниците на Британската армија и на

Менаџментот на Даути Комерц на чело со генералниот директор г-дин Џемаил Даути, ја имаше честа да ги пречека во работна посета претставниците на Британската армија и на компанијата Еколог. На оваа плодна средба беше разговарано за трилатералната соработка каде Даути Комерц има набавено храна и хигиенски производи на меѓународен тендер за британските војници за време на вежбите на територијата на Република Северна Македонија.
Оваа одлична меѓународна соработка говори за сериозноста, развојот и професионалноста на компанијата Даути.
Воедно им благодариме на претставниците на компанијата Еколог и на Британската армија за професионалната соработка и за укажаната доверба!


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам