01.06.2022

Годишен состанок во просториите на компанијата во Скопје

Почитувани,
Менаџментот на АД Даути Комерц-Скопје со своите менаџери и соработници, го одржаа годишниот состанок во просториите на компанијата во Скопје. На оваа средба беше направена презентација и анализа на сите процеси, промени и успеси кои нашата компанија ги има постигнато во текот на 2021 година.
Во ова насока менаџментот на АД Даути Комерц-Скопје, им се заблагодарува на сите соработници за нивните активности, влијание и професионална соработка во текот на оваа година!
Среќна Нова Година, многу успеси, здравје и благосостојба и во 2022-та година!


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам