13.07.2023

Благодарница за 20-годишниот придонес на двајца вработени

Оценувањето на човечките ресурси е и ќе биде и во иднина приоритет на компанијата „Даути-Комерц“. Во континуитет, компанијата инвестираше во развојот и унапредувањето на својот професионален  кадар, со иновативни промени во областа на економскиот развој. 

Придржувајќи се до овие принципи, менаџментот на компанијата им сподели благодарници на двајцата вработени во сектор на сметководство на Цветанка Илковска и Велко Илковски. 

Двајцата работници, работеле 20 години во компанијата во секторот сметководство и сега заминуваат во пензија. Во оваа прилика, менаџментот на компанијата „Даути-Комерц“ им посакува здравје, хармонија и срекен живот. 


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам