14.08.2023

Соработката на „Дивела“ со „Даути-Комерц“ се заснова на чесност и почит

„Даути-Комерц“ има професионална соработка со италијанската компанија „Дивела“. Речиси 30-годишната соработка сега се претвори во пријателство. Првично, соработката меѓу „Даути-Комерц“ и „Дивела“ започна со старата генерација, но истата продолжува и со новите генерации и продолжува да расте. Сопственикот на „Дивела“, Доменико Дивела ја посети компанијата „Даути-Комерц“ каде и повика дека оваа соработка меѓу нашите деца да продолжи и во иднина заснована на чесност и меѓусебно почитување. 


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам