15.08.2023

Агенцијата за храна и ветеринарство издаде сертификат

Агенцијата за храна и ветеринарство на компанијата и додели сертификат за проширување на трговската дејност во областа на гастрономијата, поточно подготовка и сервисирање на храна и пијалоци како и кетеринг. Овој сертификат е издаден бидејки  компанијата ги исполни сите стандарди предвидени со закон за оваа дејност, од страна на Агенцијата за храна и ветеринарство. 


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам