19.09.2023

Инаугурација на „Клубот на Одговорни Бизниси“

Генералниот директор на компанијата „Даути-Комерц“, г-дин Џемаил Даути, на покана на претседател Стево Пендаровски, учествуваше на отварање на „Клубот на Одговорни Бизниси“ во Република Северна Македонија. 

Во оваа прилика директорот г-дин Џемаил Даути му посакува успех на „Одговорниот Бизнис Клуб“ и реализација на зацртаните цели, унапредување на општествената одговорност, филантропијата и хуманоста. 

Овој проектот е поддржан од УСАИД и имплементиран од здружението Конект “Партнерства за донирање„.  


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам