19.10.2023

Менаџментот учествуваше на меѓународниот саем во Германија

Менаџментот на компанијата „Даути-Комерц“ учествуваше на најголемиот меѓународен саем од ваков формат што се одржа во Келн и Ануга, Германија, од областа на прехранбената индустрија. 

Овој саем има за цел да ги собере сите прехранбени индустрии на едно место, нудејќи можности за соработка меѓу компании од различни земји. 

Компанијата „Даути-Комерц“ континуирано учествува на овој меѓународен саем и ги следи најновите трендови и можности или потенцијал за нова деловна соработка. 

На саемот беа претставени голем број компании за производство на прехранбената индустрија од земјите на ЕУ и други земји. 

 


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам