23.12.2023

„Даути-Комерц“ ексклузивен дистрибутер на компанијата “Swisslion”

„Даути-Комерц“ ексклузивен дистрибутер на компанијата “Swisslion” 

Даути Комерц А.Д  е ексклузивен дистрибутер на асортиманот на Агроплод - Swislslion” ДОО - Македонија и Swislslion ДОО-Вршац, во пазарот во Северна Македонија е Албанија.      

Од денес нашата компанија има мотив повеќе безусловно да верува во моќта на брендот и квалитетот на производот , како предуслов за задоволство на своите ценети потрошувачи. 

Договорот беше финализиран и потпишан од генералните директори на двете компании, додека соработката ќе започне да се реализира од јануари 2024 година. Со ова компанијата ќе има значително зголемување на прехранбените производи кон своите купувачи и клиенти. 

Од денес, нашата компанија има мотив повеќе безусловно да верува во моќта на брендот и квалитетот на производите, како предуслов за задоволство на клиентите. 

„Даути-Комерц“ нуди квалитетни услуги, во областа на дистрибуција на производи за широка потрошувачка, преку професионална организациона структура со висок степен на флексибилност и отворена за промени и потреби на партнерите. 


Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам