Shop | МК | AL | EN

Контакт

Назив на трговското друштво : ДАУТИ КОМЕРЦ

Адреса: ul:1723 br:20 Saraj, skopje 1000

Телефон : 02 255 0124

еmail: info@dauti.com.mk

Вашето име и презиме (задолжително)

Вашата е-пошта (задолжително)

Компанија (опционално)

Изберете оддел (задолжително)

Предмет (задолжително

Вашата порака

* Ние ќе ги користиме само информациите што се предвидени за кореспонденција.

Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам