Shop | МК | AL | EN

 

Компанијата ги има имплементирано сите современи стандарди за работа (ISO, HACAPP, HALALL, IFC)и како резултат на тоа успеа да добие дозвола за сопствен Царински Склад,право на Lокална Царина и да биде Oвластен Eкономски Oператор за царинска сигурност меѓународна и за царинско поедноставување за домашниот пазар. Исто така, компанијата има обезбедено сертификат за квалитет и безбедност за учество во снабдувањето на меѓународни институции, како што се НАТО, УНДП,Исламска помош, Центарот за помош на Кралството Саудиска Арабија и други. 

Сертификати, Станадарди и Лиценци:

Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам