Shop | МК | AL | EN

   

ВРЕДНОСТИ И ПРИНЦИПИ

Верноста, искреноста, интегритетот, доверливоста, транспарентноста и заемното почитување, се вредности според кои функционира компанијата „Даути- Комерц“ АД. 

Следните принципи ја сочинуваат платформата врз која е поставена нашата компанија:

   •   Принципот на коректност
   •   Принципот на општествена одговорност и хуманизам
   •   Принципот на инвестирање во кадар
   •   Принципот на меритократија
   •   Принципот на доверливост и транспарентност
Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам