ДИСТРИБУТИВНИ ЦЕНТРИ

Северна Македонија, Скопје-Сарај: 22.000м2

Косово, Урушевац: 15.000м2

Црна Гора, Подгорица: 5000м2

Албанија, Драч: 3000м2

Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам