Shop | МК | AL | EN

Новости


+


Џемаил Даути: Манифестот за забрзан економски развој предвидува развој на бизнисите во земјава и нивна интеграција на европските пазари

Средбата организирана помеѓу членовите на ОЕМВП и претседателот Стево Пендаровски, на која беше презентиран „Манифестот за забрзан економски развој“, како и давање можност за претставниците на бизнисот и членовите на ОЕМВП да поставуваат прашања и да се осврнат на прашањата со кои се соочува реалниот бизнис сектор. На оваа средба присуствуваа генералниот директор на „Даути-Комерц“, г-дин Џемаил Даути, директорот г-дин Хамим Даути, „Даути-Комерц“, Македонија и директорот на „Даути-ТрабспортШпед“ Даим Рамадани.Организираната средба им понуди можности на претставниците на бизнисот и на членките на СКСЗМ да поставуваат прашања и да се осврнат на проблемите со кои се соочува реалниот бизнис сектор.

15.02.2024

Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам