МК | AL

За Нас

Нашата визија, мисија, принципи и вредности

Даути Комерц

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

Деловната политика на ДАУТИ КОМЕРЦ постојано се приспособува на пазарните трендови. За секоја линија на асортиманот се води посебна политика, во зависност од карактерот, нивната намена, потребите на пазарот и пласманот.

 • Мисија

  Нашата мисија е професионална извонредност во областа на дистрибуција на производи за широка потрошувачка, континуиран раст на компанијата во земјата, регионот и пошироко, во согласност со законските прописи, принципи, вредности и деловната етика.

  Конкретните точки што ја опишуваат нашата мисија се:

  ü  Воспоставување на оперативна и организациона структура, следејќи ги иновативните трендови во областа на дистрибуција на производи за широка потрошувачка

  ü  Задоволување на потребите на потрошувачите со посветеност и висок професионализам, нудејќи им широк асортиман на производи, висок квалитет и конкурентни цени во согласност со пазарната трендови

  ü  Обезбедување внимателна и ефективна услуга ориентирана кон нашите коминтенти

  ü  Континуирано градење на професионални вештини и знаења за да се задоволат растечките и разновидните потреби на нашите коминтенти

  ü  Континуиран раст на компанијата, раст на бројот на нашите  вработени, добавувачи и коминтенти


  Прочитај повеќе
 • Визија

  Визијата на Dauti-Komerc е да создаде водечка компанија во дистрибуција на производи за широка потрошувачка во земјата, регионот и пошироко. Компанија со голем професионален капацитет во задоволување на потребите на клиентите, што ќе придонесе за континуирано отворање на нови работни места. Преку ова, компанијата придонесува за поттикнување регионална и поширока соработка и развој, како предуслов за одржлива стабилност.

  Точките што ја опишуваат нашата визија се:
   Компанија позната во регионот и пошироко по извонредност во организациската структура
   Високи стандарди кои ги надминуваат очекувањата на клиентите
   Долгорошно работење во согласност со нашите деловни принципи, вредности и етика
   Подигнување на името на компанијата како бренд во областа на дистрибуцијата, што ќе биде синоним за доверливост, задоволство на клиентите и иновативност
   Компанија како најпрефериран избор на коминтенти, добавувачи и вработени
   Компанија која ќе биде модел, инспирација и мотивација за компаниите и младите луѓе ориентирани кон успех
   Компанија позната по корпоративната општествена одговорност и филантропија


  Прочитај повеќе
 • Вредности и принципи

  Лојалноста, искреноста, интегритетот, доверливоста, транспарентноста и меѓусебното почитување се вредностите што го сочинуваат целокупниот систем на Dauti-Komerc.

  Нашата компанија функционира според:
   Принципот на коректност
   Принципот на општествена одговорност и хуманизам
   Принципот на инвестирање во кадар
   Принципот на меритократија
   Принципот на доверливост и транспарентност


  Прочитај повеќе

Нашите услуги

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

Деловната политика на ДАУТИ КОМЕРЦ постојано се приспособува на пазарните трендови. За секоја линија на асортиманот се води посебна политика, во зависност од карактерот, нивната намена, потребите на пазарот и пласманот.

САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ГОЛЕМОТО СЕМЕЈСТВО НА ДАУТИ?

Aплицирајте, а ние ќе се погрижиме за да откриеме колку добро би се вклопиле во нашиот тим.


Аплицирај
Даути Комерц АД

Основната дејност на компанијата ДАУТИ КОМЕРЦ ад е увоз-извоз и промет на стоки за широка потрошувачка кој се остварува преку дистрибутивните центри, како и застапување на повеќе реномирани домашни и светски фирми од разни области.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам